Saltear al contenido principal

Tardors musicals 2011: Ocumé i Escola de Música Frederic Mompou

Com cada any durant el mes d’octubre s’han dut a terme els concerts de tardor. Aquesta ha estat la XVI edició, la qual cosa demostra el bon acolliment que té en el nostre poble tot tipus d’actes relacionats amb la música.

Aquest any ha actuat el grup Ocumé, que cantant a capela han interpretat un seguit de cançons amb un estil molt propi, acompanyades de tota una posada en escena molt espectacular. Un grup format l’any 1994 per sis persones, que sense utilitzar instruments musicals, sinó únicament les seves veus, construeixen ritmes i harmonies tot creant un espectacle ple de música i humor, esdevenint un instrument sorprenentment polifacètic i creatiu.

D’altra banda també ha actuat el grup local de l’Escola Municipal de Música Frederic Mompou, amb una selecció dels nens més joves de l’escola, interpretant un bon repertori de música relacionada amb el cinema.

Tots dos concerts han tingut  molt éxit de participació popular. En acabar els concerts, hi ha un aperitiu gentilesa de la colla dels “Tastests” de Les Pedritxes.

previous arrow
next arrow
Slider
Volver arriba