Skip to content

Tardors musicals 2016: Tono Blasi i Fredi’s Jazz Band

L’Associació de Veïns de Les Pedritxes i l’Ajuntament de Matadepera organitzen per aquest mes d’octubre la XXI Tardor Musical que té lloc a l’Església de Sant Joan Capella de Can Roure.

Pel 16 d’octubre hi ha prevista l’actuació del guitarrista clàssic Tono Blasi. Es va aficionar a la guitarra de ben jove, primer de forma autodidacta i, després, com a membre del grup de rock “Vocal Neutra”. Amb el pas dels anys, el rock va anar deixant pas a la música clàssica i, actualment, disposa d’un ampli repertori de peces clàssiques de totes les èpoques, des del barroc, passant pel classicisme i el romanticisme i, fins i tot, incorpora alguna peça més moderna. Blasi toca peces de música clàssica conegudes i fàcilment reconeixibles pel gran públic.

Per al 23 d’octubre hi ha prevista l’actuació de Fredi’s Jazz Band, formació de l’Escola de Música Frederic Mompou. La Fredi’s Jazz Band neix a l’any 2013 amb la intenció de gaudir d’aquest llenguatge universal que és la música, especialment el jazz. El repertori és especialment jazzistic des del swing fins la bossa nova, el blues, el boogie, o les balades.

Podeu gaudir del concert al vídeo de Matadepera Televisió.

Volver arriba