Skip to content

Circular informativa 1/2017

Assumpte: Millores al nostre barri i en general al nostre poble.

Segons proposta que l´associació va presentar a l’ajuntament. Al llarg d’aquest any i com heu pogut observar, s’han incrementat el nombre d’actuacions a les voreres del nostre barri, aquestes actuacions continuaran fins esgotar el pressupost i continuaran amb el proper.

El carrer de Les Pedritxes, gràcies a la col·laboració, ajuntament, CdHT i associació ha quedat ballat i enjardinat. 

Estem treballant Diputació de Barcelona, Ajuntament i Associació en el projecte  d’ordenament de la carretera BV-1221 al seu pas pel Club de Hoquei, punt quilomètric 6.

Continuem treballant en la finalització del trenat elèctric al barri, així com en la reparació de canonades, seguretat i ocupes.

S’han canviat les càmeres de vigilància per unes més efectives.

S’han incrementat els autobusos i la seva freqüència al barri. Un autobús més  i més freqüència. L´autobús del Centre –Plza. Sant Jordi, Nacions Unides, RENFE- de 2/4 de set a 2/4 de nou i de 16h a 19h ha incrementat el seu pas, cada mitja hora.

S’està treballant en un pla de seguretat vial a tot el poble en el que podrem aportar  la nostra opinió.

Important:

Amb la finalitat d’estalvi de paper i demès costos, convocatòries, circulars… preguem ens hi faciliteu el vostre correu electrònic, també si heu fet canvis, a l’adreça, associaciopedritxes@gmail.com

Des de fa uns dies s’estan fent actuacions a les voreres dels nostres carrers. Us demanem mantenir-les lliures de matolls i no aparcar sobre la vorera.

Se està portant a terme, la remodelació de l’antiga comissaria ampliant-la amb un nou edifici al costat, prop de la petanca.

Recordeu que per a qualsevol incidència podeu fer ús de la

OAC oac@matadepera.cat

Us demanaríem que ens féssiu arribar la vostre adreça electrònica, per tal d´agilitzar totes les comunicacions entre nosaltres i alhora contribuir a la cura del medi ambient. Podeu fer-ho al mail de l’associació.  associaciopedritxes@gmail.com, indicant-nos el vostre nom complert, adreça i telèfons de contacte. Un cop tinguem la base de dades avançada,  totes les comunicacions per a tots els veïns de Les Pedritxes seran a través d´aquest mitjà.

També us animem que visiteu la web, per tal que estigueu assabentats del tot el que la junta porta a terme, i aprofitem per recordar-vos que ens reunim el primer Dimarts de cada mes a les 20,30h en el CdTH.

Agraïm la vostra col·laboració, i per a qualsevol consulta, queixa o suggeriment, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres.

Cordialment,

La Junta Directiva

Volver arriba