Saltear al contenido principal

Nova Rotonda – Carretera Talamanca cantonada amb el carrer Joan Camps

Proper inici a les obres de la crta. de Talamanca.

Tret de sortida a les obres de millora d’un nou tram de la carretera de Terrassa a Talamanca. El dimarts 7 de gener, tot just després de Reis, començarà la urbanització del tram de la BV-1221 comprès entre la rotonda de Can Candi i el carrer Joan Camps, unes obres que la Diputació de Barcelona ha adjudicat a l’empresa constructora Copcisa.

La millora de la carretera, però, obligarà a desviar part del trànsit durant els set mesos que duraran les obres, segons el calendari previst. Així, durant els dos primers mesos, només es podrà circular per aquest tram de la carretera en sentit sud, és a dir, anant cap a Terrassa. Els vehicles que vulguin fer-ho en sentit contrari, cap a Mura i Talamanca, hauran de desviar-se cap a la plaça de Sant Jordi, pujar pel carrer Enric Genescà (al costat del Pavelló) i tornar a agafar la carretera al següent pont, al carrer Joan Camps.

A finals de febrer, però, el volum de les obres obligarà a tallar totalment el trànsit per la carretera en els dos sentits de la marxa, i caldrà circular per l’altra banda de la riera.

Aquestes obres, que costaran més de 800.000 euros i duraran uns set mesos, permetran incrementar la seguretat de la carretera, alhora que s’aconseguirà una major integració amb l’entramat urbà. Per aconseguir-ho, també es construirà una nova rotonda a la confluència entre la mateixa carretera i el carrer Joan Camps. De fet, aquesta intersecció era un dels punts més perillosos del poble.

Volver arriba