Skip to content

Circular informativa: Resultats Enquesta 2010

Benvolguts/des veïns i veïnes,

Com heu pogut comprovar, recentment hem procedit a realitzar una enquesta per a la millora de serveis i la convivència a la nostra urbanització, i us agraïm la vostra col·laboració al respecte.

Fruit d’aquesta enquesta s’han detectat un seguit d’anomalies i defectes pel que fa als serveis i a les infraestructures, com ara la defectuosa recepció telefònica o de TV, el mal estat de les línies elèctriques, voreres, asfalt, etc…, que ja s’han posat en coneixement detallat de l’Ajuntament, per tal que dugui a terme les tasques de reparació i/o manteniment que li pertoquen.

Des de l’Associació de Veïns vetllarem per tal que l’Ajuntament actuï de la manera més eficaç possible per resoldre aquesta problemàtica.

D’altra banda, i fruit també de l’enquesta esmentada, s’han detectat un seguit d’actuacions o maneres de fer per part d’alguns veïns i veïnes que comprometen la seguretat i/o suposen una molèstia per a la resta.

Per aquest motiu us fem avinent les actuacions que més han estat destacades en aquest sentit, per part de les persones que han estat enquestades, tot demanant-vos, en la mesura del possible, mirar de posar-hi solució.

Actuacions destacades pels veïns i veïnes en les enquestes

  • No estacionar vehicles en llocs de visibilitat reduïda, sobretot en trams de corbes, ni tampoc en paral·lel en els dos sentits de circulació, per tal d’evitar més accidents, perquè ja se’n han produït.
  • Reduir la velocitat de circulació dels vehicles dins de la urbanització, als mateixos efectes i per les mateixes causes.
  • Portar els gossos lligats al passejar-los i evitar que s’escapin per evitar agressions, com ja s’han produït, amb lesions importants. Evitar, en la mesura del possible, els lladrucs a hores intempestives.
  • No dipositar deixalles voluminoses al carrer perquè el camió de les escombraries no les pot recollir, donat que s’han de dipositar a la deixalleria o avisar a l’Ajuntament per tal que les vinguin a recollir.
  • No llençar restes de jardineria ni tampoc de gespa segada a les parcel·les veïnes, per tal d’evitar acumulació vegetal que augmenti el risc d’incendi.
  • No llençar deixalles i brossa a zones deshabitades de la urbanització. S’ha detectat més d’un “abocador” i s’ha comunicat a l’Ajuntament.
  • Mantenir la neteja de les parce·les, a efectes d’evitar risc d’incendi.

Us agraïm la vostra col·laboració, i per a qualsevol consulta, queixa o suggeriment, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres.

Podeu consultar més detalls de la reunió en el document.

Cordialment,

LA JUNTA DIRECTIVA

Les Pedritxes, setembre 2010.

Volver arriba