Skip to content

Tardors musicals 2020: Die Frau unter der Laterne i Metropolitan Union

Com ja és habitual, arribada la tardor, l’Associació de veïns de Les Pedritxes organitza el cicle de concerts que porta per títol Tardors Musicals.

Ens fa especial il·lusió mencionar que l’Ajuntament de Matadepera va lliurar una placa en agraïment a l’aportació cultural que realitza l’Associació amb l’organització anual dels Tardos Musicals.

El primer concert serà el 4 d’octubre a les 12 del migdia, i anirà a càrrec de Die Frau unter der Laterne.

A l’estil de l’Berliner Kabarett dels anys 20 i 30 “Die Frau” i els músics, Oriol Barberà (Guitarra), Henry Menrath / Óscar Tinoco (Contrabaix), Joan Mayol (clarinet) i Gabi Quesada (percussió), reinterpreten les cançons de entre guerres cantades en alemany i en jiddisch. A través de la música i d’imatges projectades del Berlín de l’època, Die Frau Unter der Laterne (frase adaptada del poema “Lili Marleen”) ens evoca temps pretèrits que van ser convulsos en un espectacle carregat de bellesa i sensualitat.

El  concert tindrà lloc a Can Roure. L’entrada és gratuïta pels veïns i veïnes de l’Associació de veïns de Les Pedritxes i, per la resta, té un cost de 5€. Degut a les circumstàncies actuals provocades pel Covid, és imprescindible inscriu-es en el següent link.

El segon concert serà el 18 d’octubre, i anirà a càrrec de Metropolitan Union.

El concert d’una hora i quinze minut de duració aproximadament, arrenca ambl’estil Barbershop, s’amplia i es projecta una proposta dinàmica i d’alta connexió amb el públic, presentant versions des Beatles o Billy Joel,  com de pel·lícules de Disney o els Simpsons,  fent apunts pedagògics de la historia del que es la cançó de barberia.

La vocalitat captivadora del Barbershop, sorpendrà al públic amb els seus potents acords, perfectament afinats i de duració inhumana. Donada la exigència vocal dels temes, s’intercalaran amb petites bromes i gags per, d’altra banda, donar descans als cantants. La present edició de les Tardors Musicals es fa en memòria de la nostre amiga Silvia López, que ens va deixar el passat 27 de novembre de 2019.

_A048953
_A048900
_A048957
previous arrow
next arrow

La Gaseta de Matadepera va dedicar a les edicions d’octubre i novembre del 2020 una notícia sobre el XXV aniversari dels Tardors Musicals a la nostra urbanització. Us adjuntem l’extracte de la gaseta:

Gaseta Matadepera: Octubre 2020

Gaseta Matadepera: Novembre 2020

Volver arriba