Skip to content

Circular informativa 1/2020

Assumpte: Quota 2020

Benvolguts veïns,

Com bé sabeu aquesta Junta, en Assemblea General de Socis de data 3 de març d’enguany en el punt: g) Import de la quota anual de soci. Va acordar al igual que en els darrers anys mantenir la quota.

El passat mes de març i abril aquesta Junta no es va poder reunir pels motius que tots sabeu COVID-19.

Aquest mes de maig la Junta va fer la seva reunió mensual no presencial, és a dir telematicament el dimecres dia 6 de maig a les 20h.

Anteriorment i degut al COVID-19 es va anul·lar l’excursió familiar del dia 22 de març a la Serra de L’Obac (La Pastora).

Mes tard vam haver d’anul·lar també el Let’s Clean Europe del dia 9 de maig. (Neteja del nostre entorn)

Desprès d’aquesta nova situació i degut als esforços que tots hen de fer amb les nostres despeses diaries, la Junta vol fer un gest de col·laboració.

És per tot aixó que en la darrera reunió aquesta Junta va acordar per unanimitat no passar al cobrament la quota de soci aquest any.

Important:

Amb la finalitat d’estalvi de paper i demès costos, convocatòries, circulars… us demanaríem que ens féssiu arribar la vostre adreça electrònica, per tal  de agilitzar totes les comunicacions entre nosaltres.

També preguem ens faciliteu de nou el vostre correu electrònic en el cas que hageu  fet canvis a la vostra adreça.

Podeu fer-ho al correu de l’associació associaciopedritxes@gmail.com, indicant-nos el vostre nom complert, adreça i telèfons de contacte.

Un cop tinguem la base de dades avançada,  totes les comunicacions per a tots els veïns de Les Pedritxes es faran mitjançant aquest mitjà, i així al mateix temps, contribuirem a la cura del medi ambient.

Recordeu també que per a qualsevol incidència al barri podeu fer ús de la OAC oac@matadepera.cat

També us animem a que visiteu la nostra pàgina per tal que estigueu assabentats del tot el que la junta porta a terme.

Aprofitem per recordar-vos que ens reunim el primer dimarts de cada mes a les 20,30h en el CDTH.

Agraïm la vostra col·laboració, i per a qualsevol consulta, queixa o suggeriment, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres.

Cordialment,

La Junta Directiva.

Volver arriba