Skip to content

Circular informativa 1/2019

Assumpte: Robatoris

Tal com vam acordar en l’última reunió extraordinària de veïns de Les Pedritxes  el passat dimarts dia 15 de gener, aquesta associació ha organitzat un programa de vigilància dels seus carrers. Els veïns que patrullem estem organitzats per dies i torns, tots els dies de la setmana. Anem amb cotxe de dos en dos amb armilles grogues i les llums d’emergència. Ens comuniquem amb una aplicació de mòbil. Des del dia 16 de gener a Les Pedritxes no ha hagut cap robatori, ahir divendres vint-i-cinc una patrulla nostre va avortar un intent de robatori a les 19,45h al carrer Dauradella nº14.

També estem treballant la possibilitat de vigilància privada, tenim pressupostos, de tot això us informarem en la propera reunió de veïns.

Paral·lelament, hem demanat 400 adhesius amb el Logo de l’Associació per a identificar els nostres vehicles, sobretot els que deixem aparcats al carrer.

Important:

Amb la finalitat d’estalvi de paper i demès costos, convocatòries, circulars, etc us demanaríem que ens féssiu arribar la vostre adreça electrònica, per tal  de agilitzar totes les comunicacions entre nosaltres.

També preguem ens faciliteu de nou el vostre correu electrònic en el cas que hageu  fet canvis a la vostra adreça.

Podeu fer-ho al correu de l’associació associaciopedritxes@gmail.com, indicant-nos el vostre nom complert, adreça i telèfons de contacte.

Un cop tinguem la base de dades avançada,  totes les comunicacions per a tots els veïns de Les Pedritxes es faran mitjançant aquest mitjà, i així al mateix temps, contribuirem a la cura del medi ambient.

Recordeu també que per a qualsevol incidència al barri podeu fer ús de la OAC oac@matadepera.cat.

També us animem a que visiteu la nostra pàgina web per tal que estigueu assabentats del tot el que la junta porta a terme.

Aprofitem per recordar-vos que ens reunim el primer dimarts de cada mes a les 20,30h en el CDTH.

Agraïm la vostra col·laboració, i per a qualsevol consulta, queixa o suggeriment, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres.

Cordialment,

La Junta Directiva.

Volver arriba