Skip to content

Circular informativa 1/2018

Assumpte: Millores al nostre barri i en general al nostre poble.

Tal i com us vam informar en circular anterior a proposta de l´associació,  l’Ajuntament ha incrementat el nombre d’actuacions a les voreres del nostre barri, aquestes actuacions continuaran fins esgotar el pressupost i al llarg del proper any.Us demanem intentar no aparcar sobre les voreres.

Aquest any començaran les obres a la carretera BV-1221 al seu pas pel Club de Hoquei, punt quilomètric 6. Dins del pla d’ordenament del sector. Diputació de Barcelona, Ajuntament i Associació hem participat en el projecte.

Continuem treballant per a la finalització del trenat elèctric al barri, així com en la seguretat i ocupació de vivendes.

Carril Bici. Aquest any Matadepera quedara unida amb Terrassa mitjançant un carril bici. L’any vinent s’unirà amb la Ciutat de Sabadell.

El pla de seguretat vial de tot el poble que va començar a fer la Diputació de BCN es troba en aquests moments aturat.

Important:

Amb la finalitat d’estalvi de paper i demès costos, convocatòries, circulars… preguem ens hi faciliteu el vostre correu electrònic, també si heu fet canvis a    la vostra adreça: associaciopedritxes@gmail.com.

Recordeu que per a qualsevol incidència al barri podeu fer ús de la OAC oac@matadepera.cat.

Us demanaríem que ens féssiu arribar la vostre adreça electrònica, per tal  d’agilitzar totes les comunicacions entre nosaltres i alhora contribuir a la cura del medi ambient. Podeu fer-ho al correu de l’associació.  associaciopedritxes@gmail.com, indicant-nos el vostre nom complert, adreça i telèfons de contacte. Un cop tinguem la base de dades avançada,  totes les comunicacions per a tots els veïns de Les Pedritxes es faran mitjançant aquest mitjà.

També us animem a que visiteu la nostra pàgina web, per tal que estigueu assabentats del tot el que la junta porta a terme, i aprofitem per recordar-vos que ens reunim el primer dimarts de cada mes a les 20,30h en el CdTH.

Agraïm la vostra col·laboració, i per a qualsevol consulta, queixa o suggeriment, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres.

Cordialment,

La Junta Directiva.

Volver arriba