Saltear al contenido principal

Projecte NIUS: Circular informativa nº 1/2014

Circular informativa nº 1/2014 de Les Pedritxes

Referent a les obres de la carretera BV1221, C/ Serra del Gall, horts i Projecte NIUS.

Informe de l’Ajuntament:

Seguint indicacions del regidor d’Obres i serveis, serveixi aquest e-mail per a indicar el desenvolupament de les obres de la carretera a Talamanca:

Les obres van a bon ritme des de que es varen iniciar el 7/1/2014. Actualment s’ha finalitzar la campanya de cales per a ubicar els diferents serveis existents, també està fet el desviament provisional de la xarxa d’Endesa de la zona de la futura cruïlla amb el carrer Joan Camps  i s’està finalitzant la col·locació del clavegueram de pluvials i de residuals. Ja s’ha iniciat la desbrossada i excavació de la futura rotonda. I properament es treballarà amb la col·locació de la vorada que definirà vorera – calçada.

Pel que fa als desviaments de trànsit, la previsió és mantenir el desviament actual en sentit pujada (Talamanca) fins als voltants de setmana santa que és quan es procedirà al tall total de la carretera, per a poder executar la nova rotonda, i que tindrà una durada d’uns 3 mesos fins al final de l’obra, on ja s’obrirà al trànsit els 2 sentits de circulació de la travessera.

Restem a la seva disposició per a qualsevol comentari,

Gràcies i atentament,

Sílvia Tormo de Barberà, Enginyera municipal

Departament d’Obres i Serveis i Medi Ambient.

Volver arriba