Skip to content

Projecte Nius

El president planteja impulsar interès en el medi ambient a nivell de l’associació de Veïns amb el projecte NIUS.

L’any 2008 es va detectar molta processionària al pins de la Urbanització i es va fer una fumigació general per una empresa especialitzada. La processionària va remetre però també això va ésser causa de moltes més morts d’altres espècies. Per evitar-ho es pensa en la col·locació de nius en les nostres propietats, com a mètode d’eradicació de la processionària ( ocells que s’alimenten de cucs d’aquesta poruga) i a l’hora  contribuïm a la millora del medi ambient i conservació de les espècies.

És per això que aquesta Associació a tots els socis que vulguin participar en el projecte, lliurarà un NIU junt amb el carnet de soci actualitzat.

Si ets soci, però no et trobes al corrent del pagament de la quota, un cop t’hagis posat al dia, també pots beneficiar-te.

Si encara no ets soci i vols fer-te en el moment de fer-ho junt amb el carnet també et lliurarem un NIU.

Horts: Davant de les preguntes de qui pagaria l’aigua dels horts que es volen construir a Can Roure, des de FEDAM diu que està previst el reg amb aigua de pluja. Les basses i els horts aniran a càrrec de l’Ajuntament.

Us agraïm la vostra col·laboració, i per a qualsevol consulta, queixa o suggeriment, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres.

Cordialment,

La Junta Directiva

Les Pedritxes, març 2014.

Volver arriba