Skip to content

Assemblea general Ordinària 2021

El dimecres dia 14 d’abril es celebra l’Assemblea Ordinària 2021 de l’Associació de Veïns de les Pedritxes, de Matadepera.

Degut a la pandèmia es farà mitjançant acords sense reunió en virtut del que disposa l’article Únic del DECRET LLEI 53/2020, de 22 de desembre, de modificació del Decret llei 10/2020, de 27 de març, pel qual s’estableixen noves mesures extraordinàries per fer front a l’impacte sanitari, econòmic i social de la COVID-19

Podeu accedir a l’acta aquí

Des de l’Associació de veïns de Les Pedritxes volem animar-vos a participar-hi i fomentar l’aportació dels vostres suggeriments, queixes o temes a tractar per part de l’associació.

Si esteu interessats/des en formar part de la Junta Directiva de l’Associació de Veïns de les Pedritxes us podeu posar en contacte amb l’adreça electrònica junta@lespedritxes.cat

Si no formeu part de l’Associació, us convidem a formar-ne part omplint la corresponent butlleta d’inscripció que us facilitarem el mateix dia de l’Assemblea General. Tant si formeu part part de l’Associació com si no, us recordem que teniu a la vostre disposició aquesta web i l’adreça oac@matadepera.cat, on podreu formular les vostres queixes i/o suggeriments sobre qualsevol incidència del barri.

Esta entrada tiene 0 comentarios

Deja una respuesta

Volver arriba