Saltear al contenido principal

Reunió Ajuntament: 20 de febrer del 2013

Assistents:

 • Alcaldessa Mireia Solsona
 • Regidor d’Obres Joan Figueras
 • Cap de la Brigada d’Obres, Josep Lao
 • Emili Torrente
 • Gerard Mancebo
 • Joan Carles Adell

Temes a tractar:

 1. Es posarà una tanca a la riereta de l’avinguda de Catalunya número 23 i al davant.
 2. Es repararan les tanques del carrer del Turó de la Carlina.
 3. Es pot recollir llenya i desbrossar parcel·les, sempre que siguin de titularitat pública, posant-ho prèviament en coneixement de l’Ajuntament. Pel que fa a les de titularitat privada, ja s’ha requerit als propietaris per a que les mantinguin netes, i s’està estudiant que fer en el cas de no atendre el requeriment. Cas que es vulgui desbrossar una d’aquestes parcel·les, o recollir-hi llenya, cal demanar autorització a l’Ajuntament expressament.
 4. Pel que fa al veí que té aparcada dins la seva parcel·la una excavadora que no utilitza, tot i que estèticament no pugui quedar be, no s’hi pot fer res.
 5. A la plaça JJ- Rubí, s’està estudiant la solució més viable per a la seva reparació.  O bé posar triturat de restes vegetals o travesses de tren, etc… en breu ho decidiran.
 6. El parc del Coll de l’Ós es procedirà a netejar a la primavera, quan hagi brotat la vegetació. Es posa en el nostre coneixement que el veí senyor Ferran Còrdova, del carrer de la Roureda, ha presentat denúncia perquè no està d’acord que s’entri en el parc amb vehicle per recollir llenya.
 7. S’està permanentment duent a terme una tasca de reparació de voreres malmeses. Se’ns demana un llistat de les que considerem més urgents per reparar. Es traurà el rètol de la carretera referent a l’última reparació de voreres. Es va requerir a tots els propietaris per fer les voreres al seu càrrec i s’està estudiant que fer en el cas de no atendre el requeriment. Pel que fa a la vorera de la casa cantonera del carrer del Mas Sallés i de la Serra del Gall, a la plaça de l’Hockey, ha estat impossible requerir al propietari, perquè és a nom d’una autèntica teranyina de societats. Es proposa si ens deixarien fer la vorera a càrrec de l’Associació de Veïns, i se’ns diu que ho estudiaran els serveis jurídics.
 8. S’ha requerit a tots els propietaris de parcel·les per mantenir-les netes, i s’està estudiant que fer en el cas de no atendre el requeriment.
 9. Els pals d’electricitat que hi ha davant del CDT son per substituir els pals podrits que hi ha al perímetre del poble i carretera amunt cap a la Barata. La resta dins del municipi seran de formigó, i ja s’estan substituint. És competència de la companyia, i ho està fent planificadament.
 10. S’està substituint el cablejat elèctric de 4 fils per cablejat trenat, però per poder-ho fer és necessari que hi hagi pal de formigó, els de fusta no aguantarien la pressió, per això no s’està fent la substitució tota alhora.
 11. Pel que fa a la reparació de la primera entrada de la urbanització, es proposa per part l’Ajuntament fer el següent: baixant a la dreta, des de l’última casa i fins a arribar al camp de hockey, posar tanca metàl·lica de reixat amb xiprers, per evitar abocaments de deixalles com ara és habitual, donat que allà hi ha la claveguera general de la urbanització i podria ser perillós. La resta de vorera fins a la carretera, i l’altre costat, posar tanca de fusta com s’està fent a la resta del municipi, retirant els pals de formigó trencats, els xiprers morts i arreglant la vegetació. Les voreres, anivellar-les i mantenir-les netes d’herbes. Es parlarà amb CDT fins on poden contribuir, i la resta ho assumirà l’Ajuntament i l’Associació.
 12. La rotonda nova de Can Prat es començarà a construir a la tardor, i pot durar uns 8-10 mesos. Ocasionarà restriccions de trànsit i fins i tot talls de circulació.
 13. S’avisarà a l’empresa Transports Generals d’Olesa per tal que avisi als conductors de bus que han de fer la parada a la marquesina de la plaça de l’Hockey i no a la vorera del costat del CDT, perquè molesten la circulació de vehicles.
 14. El senyor Carles Mussons, del carrer del Mas Salles, ha demanat la reserva d’una plaça d’aparcament pel seu vehicle, prop de casa seva. S’ha instal·lat el senyal vertical on la policia ha considerat més adient i manca pintar el terra indicant aquesta reserva. Com que els veïns implicats no hi estan d’acord, s’ha aturat l’actuació a l’espera d’una solució.
 15. S’avisarà a la policia per tal que sobre les 8 del matí, a la zona de l’entrada al camí  de la Riba intenti localitzar una furgoneta de l’empresa mundopan.es , que circula cada dia a gran velocitat repartint pa a domicili, per tal d’advertir-la de la situació de risc que provoca.
 16. S’instal·larà un mirall a la cantonada dels carrers Castell Sapera i Font de la Pola, per garantir la seguretat dels vehicles que surten d’aquest últim carrer, i que no tenen visió suficient en les actuals condicions.
 17. L’Ajuntament es compromet a avisar a l’Associació cada vegada que es dugui a terme una actuació a la urbanització, del tipus que sigui, per tal que puguem estar assabentats i informar als veïns implicats.
Volver arriba